Friday, February 18, 2011

aku xlayak utk ada kwn....=)

hai semua..
agak touching ye tajuk aku atas ni?tp apa bleh buat..kebenarannya sudah terbukti....mari aku tnjk...


eh,,korg jgn buat2 muka pelik..mmg gmbr tu screen dia kosong..gmbr ni aku perolehi dr 1 application di sini. klu korg nak cuba bleh gak..ni application kat fb..aku tau korg semua mst ada fb...klu korg cuba, mst ada yg jd camni,,tp ni sbg contoh jela...


gmbr atas ni aku ambik dari fb mmbr aku...yup!sgt ramai kwn2 dia..aku yg no. 2 tu..hehe..tp aku pny kosong aje..xpe laaa...aku mula2 rasa sedih gak tp apabila aku pkir2 blk, aku xperlukan application ini utk rate kwn2 aku...btol x?

utk pengetahuan korg,,kita xperlu guna computer untuk rate kwn2 kita..dr cara @ tingkah laku kwn2 kita, kita dah bleh rate kwn2 kita...kwn adlh teman yg sentiasa berada di sisi kita sewaktu kita susah & senang..itulah yg digelarkan sbg kwn..klu mereka yg hny nak menumpang kesenangan kita sahaja tu bkn nama kwn,,tp lawan...!

p/s : kwn bukan hny sekadar gelaran shj yg boleh tertera di sekeping gmbr cam result application atas ini...=)

6 kata-kata:

sembil9n said...[ ]

aq xske tol app FB cmni...nyemak!

Bobo said...[ ]

@sembil9n
tau xpe...nnt kwn2 tag pastu noti byk sbb ramai yg kita xkenal comment gmbr tu...

husna mukhtar said...[ ]

haha betul. setuju sgt.
kita takboleh rate kwn2 kita

Bobo said...[ ]

@husna mukhtar
yup!kwn2 adlh yg sentiasa support kita xkira waktu susah @ senang...=)

Nor Nadzirah Binti Sharif. said...[ ]

klu mereka yg hny nak menumpang kesenangan kita sahaja tu bkn nama kwn,,tp lawan...!

Agreed on you !

Bobo said...[ ]

@Nor Nadzirah Binti Sharif.
yup!mari kita bermusuh dgn dorg yg lawan tu...hehe