Thursday, February 3, 2011

Dapat Internet,,on9 aje.....

yup!internet laaa...klu korg xtau ape tu,,mmg agak plik laa..mgkn korg baru bgn dr tido yg agak pnjg cam 10tahun lepas kot..hehe

dulu2,,ceh!cam dah lame sgt aje..hehe..snang kate 4tahun yg lepas laaa...lame gak tu...time aku form 4 laaa..aku gne internet utk crik maklumat aje..tu pon ckg suro suro siapkan assingment,,klu x, xdenyer aku g ngadap pc kat cc(cyber cafe) @ sklh tp skang dah berbeza kot..sgt jaoh berbeza...bese laa..dunia dah maju...org pon nak maju gak..hehe

ape yg aku mksdkan org nak maju tu ialah skang ramai yg dah ade social webpage...ye2 aje aku ni..haha..aku rase tu laa namenyer..alaaaa...yg bleh connect friends with others tu..contohnyer yg popular skang ialah facebook..aku rase 90% remaja skang dah ade fb kot..blogger2 pon ade fb kan???jgn tipu...hehe

aku mle2 time form 5 laa diperkenalkan oleh kwn perempuan aku..jeng5x!xde pape pon..hehe..aku mle2 knal friendster, myspace, tagged, facebook n lastly blogspot ni laaa...
















tp skang aku just active kat fb aje..eh,,aku plih fb ni coz bkn skang fb tgh popular tau???tp ramai mmbr2 aku gne fb..function webpage ni pon utk connect friends kan??jd aku choose ni laaa...

yg ttg blogger ni aku saje2 aje..tba2 berminat kan..baru tahun ni start..hehe..lg pon best coz dpt merapu2 dlm ni..page aku, ske aku laaa...hahaha..

p/s : kwn perempuan aku td tu skang dah jd awek aku k?.heeee....;)

9 kata-kata:

acan ketot said...[ ]

huuu....
mse x mtag...sume account adew..
kah3...

Bobo said...[ ]

btol2..heee..skang dah insaf sket...:p

wanie m'nJ said...[ ]

facebook...fb...fb...fb...hahaha

Bobo said...[ ]

btol2..hdop fb..yeah!hahaha

Nour Akmal said...[ ]
This comment has been removed by the author.
Nour Akmal said...[ ]

byk account pun tak terlayan nnt..baik fokus pada 1 je kan..=)

www.jarijemariemas.blogspot.com

Bobo said...[ ]

btol2..aku setuju...xpyh pening2 kepala nnt..hehe

Hayati Hamzah said...[ ]

tak tau lah bila nk bosan ngan internet :( i wish i will :(

Bobo said...[ ]

yup!btol tu...internet mgkn x hilang dlm dunia,,tp fb & social network yg laen mgkn akan tutup xlame lg..nnt jd bosan laaa tu..haha