Friday, February 11, 2011

I am Back!

Hai semua...stlh seminggu menyepi,,aku tlh kembali menulis semula..yup!gaya penulisan aku pon dah berbeza sikit sbb hari tu aku taip assingment aku, byk sgt aku buat error..tu laaa..taip lg guna bahasa msj..skang aku guna bahasa baku..korg pon snang paham kan?bagus!

apa yg aku dah buat 1 minggu ni kan?bese laaa..siapkan assingment yg ptt buat waktu cuti mid sem hari tu..byk kot tertunggak..tmbh plak study utk test minggu dpn..adehhhh!..tp aku sempat gak buat hadiah utk blog aku ni..kesian pd dia seminggu aku tngglkan dia..

Banner

yes!ni laa hadiah aku..ske blog aku ni skang..hehe..selalunya org2 lain buat banner guna adobe photoshop kan?tp aku x..aku guna gimp...ahaaaa!pelik kan?ape tu..sbnrnya gimp ni pon digunakan edit2 gmbr..lecture aku kat matrik ajar..jd aku guna laa ilmu yg aku ada..(pdhl nak guna adobe photoshop xreti..hehe)

Gimp logo

 maaf laa klu background aku @ banner ni colour terang sgt..aku mmg ske warna oren..sape xske,,bleh keluar skang..hahaha... klu korg perasan, aku dah tukar tajuk blog aku kpd Revolution of Life..aku tukar nama blog ni kerana setiap org hidup dia akan berubah..x semestinya dia tiap2 hari bernasib baik,,kdg2 akan berubah kpd nasib buruk gak..jd kita kena laa terima dgn terbuka...=)

2 kata-kata:

nurul nadia nasir said...[ ]

haha kamu same macam kite.ta reti gune adobe photoshop.so kite buat sendiri jerr..neway nice blog! :)

Bobo said...[ ]

@nurul nadia nasir
Laaaa...ye ke?xpe2..kita guna aje ilmu yg ade...klu xcukup,,crik laaa ilmu tu..hehe..