Thursday, February 17, 2011

Contest Kucing Paling Comel

hai semua..
waaahhhhh!ada contest laaa..aku sbnrnya baru nak buat contest camni, tp tba2 ada plak org lain dah buat..xpe laaa..aku join contest dia dulu laaa...

cam bese laaa..siapa pnah baca entry aku yg lepas2, mst tau ttg putih kan?klu blom lg bleh klik my pet...miawww

oh ye,,terlupa ttg contest ni pulak..hehe..jap2..ni dia Contest Kucing Paling Comel





 ni dia kucing kesygn aku ni..skang dia dah berumur 4tahun...nama dia putih..cute kan?=)

Comel

suka main duit


suka bunga


suka tido bila bosan


suka main dlm beg plastik kecil

tu jela..semua gmbr ni pd 1 kucing aje..bkn kucing yg berlainan..hehe...
aku dah tag 3blogger yg ada comment entry aku yg lepas..mgkn dorg berminat :

p/s: harap2 boleh menang contest ni..1st time aku join contest kat blog ni..penghargaan kpd admin yg mengadakan contest ini..=)

11 kata-kata:

Munie Blushious said...[ ]

kucing tu sangat cute hokey !
nk join jugak..
eh,. kne letak pic byk2 cmtu ke? aku ade 2-3 pic jer...

Bobo said...[ ]

@Munie Blushious
ofcourse..hehe...eh,,xkot..cbe bace syarat2 contest tu..tekan kat link Contest Kucing Paling Comel...dia xtulis byk2 pon..nak letak 1 pon bleh...aku saje2 aje letak byk2..excited sgt..hahaha

bunga said...[ ]

haa..omel2..lebih2 yang dalam plastik tu..

dyra said...[ ]

gud luck :)

apisv2 said...[ ]

terima ksh sbb join contest nie;D
goodluck;)

Bobo said...[ ]

@bunga
tu laaa...padahal plastik tu kecik aje kot...sibuk aje nak msk gak...

Bobo said...[ ]

@dyra
thanks=)

Bobo said...[ ]

@apisv2
sama2..thanks admin...:D

uMie_cHan said...[ ]

ala comelnyer c kcing ni~~
dlm plstik 2 plg cute... ^,^

Bobo said...[ ]

@uMie_cHan
btol2..dia mmg minat msk dlm plastic ni...hehe

my shaizhar blog contest said...[ ]

http://syazwan101.blogspot.com/2011/02/contest-kucing-paling-comel.html