Wednesday, February 16, 2011

Budak Bajet Famous

hai semua...
entry aku kali ni menyatakan ketidakpuas hati pd sorg budak yg bajet famous..huh!

bdk ni ada buat blog..pastu,, follower dia baru aje cecah 100 dah bangga2..padahal dia x sedar ramai lg blogger yg follower cecah 100++..marilah kita sama2 bg kesedaran pd dia ye?pukul pon bleh gak...xsalah..cuma nnt kena laaa saman kerana kita hidup di Malaysia yg berteraskan undang2..ceh!

muka budak bajet...

ulasan budak bajet: "aku sbnrnya bukan nak bangga tp aku sgt terharu & mcm xpercaya..follower aku dah cecah 100 ke atas..aku sbnrnya buat blog ni utk berkongsi pendapat & cerita aku yg entah pape aje..klu korg dah baca tu komen2 laa bwh post..aku xkesah & rasa sgt gembira atas respon yg korg bg..klu korg speechless tu aku xbleh buat pape laaa..mgkn entry aku sgt unik(mmg bajet)..tp utk pengetahuan korg, aku hormat korg semua sbg kwn2 aku...sudi laaa jd kwn2 aku..=)"

tu laa antara ulasan bdk bajet ni...hahaha...klu korg jumpa muka dia ni..korg bg laa kesedaran pd dia k?tanggungjwb anda sgt diutamakan...;-)


penghargaan kpd follower aku yg ke 101..xsangka bleh smpi 101 yg follow aku..aku mmg minat nombor ni..101 cam unik pd aku..klu korg tgk url aku pon guna nombor ni...kan3x?semak blk..=)

follower yg ke-101 : khayalan cek puteri :D
(dia buat masa skang suka tulis ttg blogwalking..klu korg nak suruh dia blogwalking kat blog korg..pergi laa sana cpt2..jgn lepaskan peluang ini...cpt2 klik link atas tu)

p/s: terima kasih yg x terhingga kpd yg sudi menjd kwn2 aku..marilah kita mengeratkan lagi hbgn silaturahim ini...=)

9 kata-kata:

Sunah Mohammad said...[ ]

salam bobo..

-speechless-

:D

Bobo said...[ ]

@Sunah Mohammad
salam...ha,,dah agak daaa...xbleh nak buat pape laaa camni..hehe

bun said...[ ]

uh,ye ke??

asal tak pasan pon

haaha,promote3, thanks

(memang bajet je budak tuh,kenal sangat!!)

Qaseh dalia adelia said...[ ]

mule2 mmg sikit lame2 byk lah ..hehe sabar2

padlie said...[ ]

wah follower 111... cantik no tu...
nak rosakkan.. jadi la 112

bun said...[ ]

nah cube bace nie pulak

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/02/aku-sungguh-tak-sangke.html

Bobo said...[ ]

@bun
alaaaa..lucky 101 aje tu..hehe...

Bobo said...[ ]

@Qaseh dalia adelia
btol2 tu..mcm org tu kan?dah cecah 2000..hehe;-)

Bobo said...[ ]

@padlie
peh!saje aje kan...xpe2..thanks sbb sudi jd kwn aku gak..=)