Sunday, February 13, 2011

Semangat baru...ceh!!!

hai semua...

aku baru aje smpi UTM ni,,tiba2 rasa bosan pulak..update laaa entry kat blog ni..blk rmh pon sbb minggu dpn xbleh blk...ada "temujanji" ngan test2 yg mendtg..huh!klu test2 ni snang cam kat sklh @ matrik xpe laaa gak..x baca @ x buat lthn mst xbleh buat..adehhhh!

blk rmh aku bersmgt bwk buku byk2..last2,,1 pon xbkk..nmpknya mmg btol laaa..klu dah ddk kat rmh xbleh blaja laaa....jd aku bwk laaa pergi blk buku2 tanpa membukanya...haha..buat penat aje...

mlm ni aku nak stay up..nak study..sapa nak teman aku???angakt kaki..g tdo...xpyh teman...nnt korg pengsan pulak esk tido memanjang..aku dah biasa stay up..xkesah laaa..hehe


nak tgk x buku apa aku nak kene blaja mlm ni?

agak lebar x?
ha,,ni laa buku yg aku akan tido dgn dia mlm ni,,Mechanic Fluid..bleh thn tough laaa blaja subject ni..tp aku suka blaja subjek ni sbb dia perlu paham konsep aje..byk2 subjek sem ni, subjek ni yg aku plng suka..I love Mechanic Fluid..cewah!

Grrrr!!!
 klu aku lapar stay up mlm ni..mmg aku mkn laaa buku ni...haha..agak tebal kan?tu yg aku ske gigit2 buku ni...sbnrnya buku ni aku pnjm dr senior aku..syhhh!jgn bgtaw dia aku gigit buku ni..heee

sikit aje...

sbnrnya yg msk test 1 aku ni aje bilangan muka suratnya..sikit kan?sikit2 pon soalannya xkan keluar yg ada dlm buku ni..mst putar belit pny soalan..huuuu


p/s: 2 minggu ni aku agak sibuk ngan test..klu aku xsempat update blog..korg jaga laaa blog aku elok2 ye?tata....

4 kata-kata:

cik Ladies said...[ ]

tak baik gigit-gigit buku!! aish! ahaha :)
best ape dapat buku baru dan cantik .. lalala~

Bobo said...[ ]

@cik Ladies
abistu mlm ni dah lapar...gigit jela...haha..mmg baru & cantik pon..senior mls nak guna buku tebal2 ni..aku aje guna...

bun said...[ ]

wow

tebalnye

Bobo said...[ ]

@bun
tau xpe...+ berat plak tu..hehe