Sunday, April 17, 2011

Apabila FOLLOWER lari

hai semua..

yup..ini memang kemalangan yang betul2 telah terjadi di depan mata aku...Follower blog aku semua dah lari..agak sedih ye aku rasakan di sini..patut laa blog aku selama 2 @ 3 minggu ni suram aje..dulu2 kalau aku buat post baru aje mesti ada aje yang online users baca blog aku..tapi sekarang impian jadi mimpi jela..

dalam kes ini,,aku tak nak salah kan follower aku,,tapi aku nak salah kan diri aku..ye2...salah aku ni..aku mengaku ni..kesalahan yang aku telah lakukan ialah menukar url blog aku dr syawan101.blogspot.com ke bobo-101.blogspot.com...aku pon ada tukar nama blog aku dari revolution of life ke ekspresi diri aku..mungkin ni laa salah aku..jadi aku nak mintak maaf laaa pada follower2 blog aku ni yang dah lari tu..aku harapkan korang semua dapat maaf kan aku..

aku perasan follower aku lari pon sebab member aku yang follow aku tak dapat bukak blog aku..jadi aku pon kena laaa marah dengan member aku..alaaa..aku tukar url blog pon kerana ada sebab2 tertentu yang peribadi..ceh!nak secret2 plak aku ni kan..sekali-sekala nak main rahsia2 ni..hehe

berfikir di luar kotak :
ye2..silap aku..jadi aku nak nasihatkan korang semua supaya jangan laa tergedik2 cam aku ni tukar2 url blog..ok2???peace!

8 kata-kata:

hana nabihah said...[ ]

hehe..sape suh tukar2 url kan ??? aku pon lebih kurang macma ko..aku baru tuko url juaaa :P

~syue~ said...[ ]

huh, sebaek tak tukar url..xtau la plak akan jd mcm ni...
amek pengajaran dr pengalaman org je haku nie. hee~ :)

Bobo said...[ ]

@hana..haha..bersedia laa terima nasib cam aku nanti...:p

Bobo said...[ ]

@syue..tu laa..jangan tukar2 url..hehe

:: fyruzfifah :: said...[ ]

penah gak jd cmni..huhu..jenuh nk pomote blek url bru kt mbe2..huhu..nk ade folloower tu mmg xla...

sengat said...[ ]

eh eh wa x lari ok..... wa stil tekedek2 dgn macho bce blog lu

Bobo said...[ ]

@fyruz..tu laa yg aku tgh buat ni..promote2 semula..hehe...alaaa..yang pasal follower dont worry laa...buat entry best2 pastu post kat fb utk promote..senang pny keje..hehe

Bobo said...[ ]

@sengat..wa tau lu x lari punya..haha..lagi mau cakap lu macho kan?xbleh blaaa...:p