Sunday, February 27, 2011

Aku jadi ketua...layak ke?

hai semua...
peh!dalam 1 hari aku dah buat 2 entry ni...ni semua salah UFaa Hikari Ali Akbar
opsss! tak baik menyalahi orang lain..kalau kita yang dah buat, kita mesti laaa bertanggungjawab..jadi aku minta maaf ye uFaa???

yup!speaking of responsibility(dah berjangkit dengan orang yang nak improve English dia tu..hehe)..aku nak bercerita tentang apa yang telah terjadi pada aku tengah hari tadi...aku telah jadi ketua..yup!KETUA..dengan menggunakan kuasa(jari-jemari ku) yang aku ada, aku telah membuat satu page & menjadi admin..ini semua idea budak yang aku salahkan atas tu laaa..hehe..nama page ini ialah Anti-hafal menghafal

gambar page


gmbr page ni 100% aku edit..bkn aku lukis ye?edit dari google aje..thanks google..

aku tubuhkan page ni sebab aku tak suka menghafal...entah ye,,aku hafal2, nanti lupa gak..aku kena banyak buat latihan baru ingat..jd tertubuh laaa page ni..yup!aku dah jadi admin dalam page ni bersama budak yang bagi aku idea buat page ni...memang salah dia..hehe..aku sebenarnya tak nak jadi ketua, tp telah dipaksa jd kena laaa pikul tanggungjawab ni dengan ikhlas..bagi aku rezeki jangan ditolak,,maut jangan dicari...=)

jadi ketua ni memang susah gak..kita kena bertanggungjawab atas pape yang kita ketuai..sebab tu kalau aku x yakin, aku memang tak nak tawarkan diri laaa..tapi aku telah melangkah ke hadapan..aku ingin memberanikan diri utk menjadi admin di page ini..yeah!

p/s : sesiapa yang suka page ni boleh like di fb dengan menekan link atas tu..support2 laaa aku ni..hehe

3 kata-kata:

Diary of Mine said...[ ]

ahahahaha... adoi...jgn la bgtau org lain!!! haiyoooo... =.=
*sorok muka n lari jauh2*

Diary of Mine said...[ ]

eh cop cop... ckp xmao bgtau org lain... tkut kna bakar page tu.... ni siap wat post kat blog ag pasal ni, xtakut>???? hahaha

Bobo said...[ ]

@Diary of Mine
haha..biar laaa 1 dunia tau...xpyh nak sembunyi2 lg...hehe...:p

alaaaa...klu terbakar pon page tu aje..bkn kita..jgn wsau..hahaha