Monday, February 28, 2011

Aku mesti cute time kecik2 dulu....

hai semua...

cutenyerrr aku...hahaha...ayat gedik sudah terkluar...cam gmbr atas ni..mesti dulu kecik2 rupa aku camni kan?aku tak ada gmbr time aku baby..kesian aku kan?entah laaa..mungkin time tu parents aku tak ada kamera lg kot...apa bleh buat,,dah nasib...hehe

eh,,napa aku tetiba cerita tentang zaman baby ni? bukan apa,,tadi malam time aku jalan2 kat jusco ternampak laaa ada dua akak yang ayu2 gitu datang kat seorang baby ni..aku pelik gak..tertanya2..napa dorg dtg kat baby tu?napa xdtg kat aku kan?peh!jangan perasan laaaa wei...hahaha..

berbalik pada cerita tadi..dua org gadis melayu itu bila sampai dpn bayi tu, dorg picit2 pipi baby tu..baby tu ketawa aje..pastu salah sorg dari akak tu dokong baby tu..peh!riang gler muka budak kecik tu aku tgk..dari pemakaian baby tu aku rasa lelaki kot...tu yg suka aje baby tu dihimpit oleh kakak2 cantik tu...haha..

biasa laaa..kita kan ciptaan Allah yang terlalu unik..tengok cam bayi tu...dengan wajah rupa cute baby tu aje dah boleh menarik perhatian org lain untuk mendekati dia..jadi kita bersyukur laaa dengan rupa kita sekarang sesungguhnya Allah telah mencipta kita dengan sempurna sebagai manusia di muka bumi ini...=)

p/s : mesti time kecik2 dulu aku camtu gak kan???dengan berbekal kan muka cute aku ni, mesti dapat menawan kakak2 tu gak kan?hahaha <---pertanyaan yang sangat2 poyo...:p

4 kata-kata:

sengat said...[ ]

ish bobo!!! upload lah pica lu mase kecik2!!! cepat!! pakse ni!!

Nurul Afifah said...[ ]

alolo..xde pic plak..huhu..

Bobo said...[ ]

@sengat
gua xde pic masih kecik2 laaa derrr...sorry..hehe

Bobo said...[ ]

@Nurul Afifah
tu laaa...kesian ni..hehe