Wednesday, February 16, 2011

Saya punyai 100 hingga 500 FOLLOWERS

hai semua...

peh!aku baru on9 blog aku ni..tba2 terkejut!folower aku dah cecah 101 tu...wah!aku sangat terharu...aku ingin ucapkan ribuan terima kasih kpd mereka yg follow aku..aku xanggap korg spt follower aku,,tp sbg kawan aku..nnt aku update entry ttg korg yg jd kwn baru aku ni...skang tgh busy sikit ngan test...sorry=)

td aku blogwalking jap..terjumpa segmen ni..nak join gak laa...

klu korg berminat..join laa segmen ni..segmen ni dianjurkan ABANG BEN ASHAARI 


p/s: tanpa anda yg tlh klik follow di blog ini, siapalah aku?cewah!segulung penghargaan kpd yg terlibat....

12 kata-kata:

DaddyDian said...[ ]

follow dan tanda kawasan.....

Nour Akmal said...[ ]

hye..singgah dr blog abg ben..
salam kenal..=)

www.jarijemariemas.blogspot.com

Bobo said...[ ]

@DaddyDian
tq so much...nnt ada masa dtg laa lg..=)

Bobo said...[ ]

@Nour Akmal
Ooo..jauh btol dtg dr blog abg ben..salam perkenalan...=)

apisv2 said...[ ]

salam,
mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
eh bergurau;p
slm perkenalan,
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2

anizsDANbintang... said...[ ]

keep blogging dude! =)

Maria James said...[ ]

folo anda.. saya pun join this. :)
salam kenal.
http://officiallyours.blogspot.com/2011/02/saya-punyai-100-500-followers.html

Bobo said...[ ]

@apisv2
salam..haha..agak laaa...aku pon dah gian aje ngadap blog ni..hehe..thanks dtg..:)

Bobo said...[ ]

@anizsDANbintang...
i will..thanks!=)

udin said...[ ]

mai singgah dr blog ben ashaari ;)

Bobo said...[ ]

@Maria James
wow!thanks...=)

Bobo said...[ ]

@udin
thanks!:)