Wednesday, March 9, 2011

Horse Show di UTM

Horse Show-UTM

hai semua...

yaaa,,semua penduduk2 Johor Bahru(jb) @ sesiapa yang berada di jb skang mari laa bertandang ke Fiesta UTM INTERNATIONAL JOHOR HORSE SHOW...datang bawak badan aje,,duit jangan lupa ye?..sesiapa yang asal lahir di jb perlu laaa balik gak...rugi kalau korg tak pergi event ni..korg rugi nanti tak dapat jumpa aku..aku ada take part dalam pertandingan kuda2 ni..hebat tak aku?haha...tapi jadi crew aje laaa...

pertandingan ni international punya...bukan senang2 nak tarik minat orang luar negara datang sini untuk bertanding...memang tak rugi laa kalau korg pergi sini..mana tau ada peluang masuk tv ke?jadi famous kejap...haha...banyak lagi aktiviti yang akan diadakan..korg ada mata kan?baca template iklan di bawah ye?hehe

Best gila event2 ni

aku ajak korg pergi sini sebab aku ada terlibat gak...nanti boleh laa korg semua jumpa aku mintak autograph ke...haha..poyo gler...aku kena kerja jadi crew dari 7pagi hingga tengah hari dalam lepas zohor..sesiapa yang datang boleh laaa tengok aku bekerja jadi urusetia di dalam gelanggang kuda...nak mintak autograph jerit aje nama aku...hahaha

kalau cerita tentang kerja..mesti laa kena ada gaji kan?yup!ofcourse laaaa ada derrr..gajinya ialah baju, topi, sijil kebangsaan & yang utama skali ialah voucher RM50 yang boleh digunakan di fiesta tersebut..peh!confirm 4 hari aku tak keluar duit beli makanan...voucher boleh support ni..hehe

ada 10 keping camni

aku baru bercadang nak jual voucher ni murah2 pada korg semua...tapi ada pulak cop not for sale...kesian aku...terpaksa laaa aku guna habiskan terus..ish!yang penting aku untung...yeah!tapi tak mungkin untung dengan begitu mudah, terpaksa laaa bekerja sebagai crew kat event ni...setiap usaha mesti ada hasilnya..

korg semua jangan lupa datang tau?kedatangan anda di alu-alu kan untuk memeriahkan lagi fiesta ini...yeah!

pesanan dari penaja : sesiapa yang AKTIF blogging & BERASAL dari Johor boleh laaa add diri sendiri ke group di facebook iaitu JB Blogger
eh,,jap2...group ni ada taja aku ke?kene demand ni...haha(gurau2 aje)

search aje JB Blogger di fb

6 kata-kata:

alhasan said...[ ]

cepat nya update blog... hehe...
maksudnye makanan kena beli sendiri r?? hihi

aLya maNip said...[ ]

nnt sy datang taw!!!
nak voucher satu! hahaha
belanja la senior sket..hehe

Bobo said...[ ]

@alhasan
bosan2 petang ni...update laa..hehe..eh,,ada gak disediakan...kat stesen utk crew2..dia cakap makan aje kalau dorg letak mkanan nnt...voucher guna kat tapak fiesta..

Bobo said...[ ]

@aLya maNip
eh,,bleh aje..xde hal laaa..tapi blanja air jela..:p

sengat said...[ ]

wow!! cayalah bole join jb bloger!!!
wei aritu wa gi teater asal x nmpak lu???

Bobo said...[ ]

@sengat
haha..admin2 kat group ni semua baik2..:p
alaaaa..aku x join teater laaa...