Tuesday, March 8, 2011

Jangan nak marah tak tentu pasal...

hai semua..

minggu lepas aku mmg sangat2 geram...grrrr!!!korg tengok laa sendiri..aku langsung tak update blog aku..ini semua angkara broadband yg aku guna...line celcom aku guna..

celcom broadband

yup!memang betul aku punya broadband dah sampai tahap maksima iaitu 5gb..aku tak nak laaa salah kan celcom kan?? tapi bila aku tengok statistic semula, dah renew balik kot...ni yg buat aku marah ni...ish..apa lagi aku angkat laa phone aku & call celcom center..

peh!mula2 operater perempuan layan aku..sungguh merdu ye suaranya..dari suara dah tau ayu ni..ceh!dont judge a tv show by its sound ye???suka2 aku aje tukar peribahasa..hehe...lepas aku luah kan segala perasan geram aku pada dia..dia alihkan line call aku ke operater lain pulak..

celcom center

suara lelaki pulak aku dengari..adehhh!kecewa sekejap..dah laa suara lembut aje..aku pon terpaksa laa control lembut suara..i tak kuasa u nak melayan dia...haha..lepas aku terangkan masalah yang aku alami..dia bagitau laa yang aku punya broadband ni hanya menyediakan service dari 8hb hingga 7hb aje..akhirnya,,baru laa aku faham...skang ni dah sampai tanggal 8hb..yes!dah laju semula...

tu laaa...sebenarnya kita tak boleh laa nak marah tak tentu pasal kan?kena laa selidik dulu cam masalah aku ni..see,,actually i was wrong all along..apa lagi patut aku buat?tanggung laaa kemaluan...hahaha

4 kata-kata:

sengat said...[ ]

dont judge a tv show by its sound ye hahahaaa suke ayat lu!

Warna Warni Kehidupan said...[ ]

oooo sib baik x ngamok2 lagi huhuhu

Bobo said...[ ]

@sengat
kene pandai ubah suai...hehe

Bobo said...[ ]

@Warna Warni Kehidupan
hampir2 laaa...nasib baik operator suara lembut & baik2...hehe